1404-01-19 11:07
259
0
93682
مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان مطرح کرد:

گرمای زودرس مقصر قطعی برق در گلستان

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان با عذرخواهی از مردم به دلیل قطعی‌های زودهنگام گفت: امسال گرمای هوا زودتر آغاز شد و در همین ابتدای سال ۶ درصد رشد مصرف را نسبت به سال گذشته داشتیم که خود عاملی برای قطعی زودهنگام برق شد.

سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» در خصوص گلایه‌های مردم پیرامون قطعی برق بدون اطلاع قبلی در گلستان اظهار کرد: تمام تلاش ما این بود که شاهد قطعی برق در استان نباشیم اما به دلیل گرمای زودهنگام، کاهش آب پشت سدها و نیروگاه همچنین افزایش مصرف برق در استان بودیم، فکر می‌کردیم که مسائل برطرف شود همین دلایل باعث شد نتوانیم اطلاع‌رسانی کنیم و مردم دچار آسیب شدند که از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم.

وی ضمن قدردانی از تلاش رسانه‌ها در همکاری با شرکت توزیع برق افزود: ترویج فرهنگ مدیریت مصرف باعث می‌شود که از مشکلات عبور کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: مسئولان صنعت برق کشور روز گذشته با حضور وزیر نیرو و معاونان ایشان در تهران جلسه داشتند، جلسه‌ای که به صورت ویژه برای موضوع مدیریت بار تابستان انجام شد تا پیگیری‌های لازم صورت بگیرد و مشکلات کمتری در این بخش داشته باشیم.

موسوی اشاره‌ای به گلایه‌های مردم کرد و ادامه داد: اما اتفاقی که طی دو الی سه روز اخیر اتفاق افتاد و روز گذشته هم رجبی‌مشهدی سخنگوی صنعت برق به صورت تفصیلی اعلام کرد این بود که ما امسال متاسفانه گرمای زود هنگام را شاهد بودیم در سایت‌ها نیز خواندم که هواشناسی اعلام کرده از روز پنجشنبه دمای گلستان به ۴۰ درجه می‌رسد.

وی توضیح داد: در صورتی که سال گذشته شرایط اینگونه نبود هوا بسیار گرمتر شده و ما در همین ابتدای سال ۶ درصد رشد مصرف را نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: امسال آب کمتری پشت نیروگاه‌ها داریم به این معنا که استفاده از نیروگاه‌های آبی را هم می‌توانیم کمتر داشته باشیم و اتفاق دیگری که افتاد اینکه نیروگاه اتمی را از مدار خارج کردند برای اینکه سوخت آن انجام و آماده برای استفاده در تیر و مرداد شود که بتوانیم در زمان گرما از آن استفاده کنیم.  

موسوی ابراز کرد: این مجموعه عواملی بود که دست به دست هم داد و باعث شد که از دو روز گذشته این خاموشی‌ها شروع شود و ما از دیروز بعدازظهر اطلاع‌رسانی را انجام دادیم و برابر همان چهار مرحله اطلاع‌رسانی که در زمستان داشتیم و مردم از خاموشی‌ها مطلع می‌شدند این اقدام در دستورکار قرار گرفت.

وی از مردم خواست برای اطلاع از ساعت خاموشی به سایت شرکت توزیع برق مراجعه کنند و افزود: اطلاع از ساعات خاموشی از طریق تلفن گویای و سامانه برق من قابل پیگیری است.

موسوی گفت: بنده ضمن اینکه از آن یک روز عدم اطلاع‌رسانی برای قطعی برق که البته ما فکر می‌کردیم به سرعت برطرف شود و نتوانستیم اطلاع‌رسانی کنیم و باعث شد مردم آسیب ببینند از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.